Köszöntjük a Kolozsy és Kolozsy Kft. honlapján!

Cégünket 1994-ben alapítottuk.

Tevékenységi körünk

 

  • óvodai étkeztetés
  • iskolai étkeztetés
  • munkahelyi étkeztetés

Közétkeztetéssel foglalkozunk kiemelt fontosságúnak tekintjük, hogy maximálisan betartsuk az ételkészítés technológia előírásait és higiéniai szabályokat.

Gyermekek ezrei étkezik az óvodába és az iskolában.
Abban a korban vannak amikor fejlődésben van a szervezetük és a legfontosabb, hogy a megfelelő tápértéket megkapják. Mi arra törekszünk, hogy azok a gyerekek akik nálunk étkeznek a megfelelő mennyiségben és minőségben kapják meg a napi étkezési adagjukat, hogy boldog és egészséges felnőtt váljon belőlük
A gyerekeknek a legnehezebb megfelelni hiszen ők a legnagyobb kritikusok ezen kívül válogatósak.  Ennek ellenére próbáljuk úgy összeállítani az  étlapot, hogy megfeleljünk nekik, de megkapják a megfelelő tápanyagot is. Ez sokszor nagyon nehéz összehangolni. Életbe lépett az EMMI rendelet, aminek betartása előírás.
A cégünk az egészen pici gyermekektől a nagyon idős legyengült embereknek készít ebédet, ezért különösen fontos a minőség.
Célunk, hogy piaci helyzetnek megfelelően, egyenletes minőségű termékeket és szolgáltatást nyújtsunk vevőinknek. Friss minőségi termékből készítjük ételeinket. Fő állású dietetikusunk, minden diétás ételt szakszerűen készíttet el.

Figyelembe vesszük a vevők részéről felmerülő igényeket és mindent elkövetünk azok kielégítésére.
Figyelembe vesszük a vallási szokásoknak megfelelő étkezési szokásokat.
Egyenlő lehetőséget biztosítunk minden alkalmazottunk részére pozíciójuk, nemzeti hova tartozásuk, hitvallásuk, politikai beállítottságuk, nemük, vagy koruktól függetlenül.
Partnereinknek áttekinthető szerződést ajánlunk tiszta feltételekkel.